Temporarily down again

Weewar is down again due to another database issue. We’re aware of the problem and are working to solve it. Please bear with us.

2:06pm EST: And we’re back!

About these ads

20 Comments

  1. Posted January 9, 2012 at 19:35 | Permalink

    Thanks for the update. Communication of a problem makes a world of difference.

    • Posted January 9, 2012 at 19:39 | Permalink

      can’t agree with this more! thanks for the update!

      • Posted February 7, 2012 at 14:23 | Permalink

        jag vill knul magdalena <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

    • Posted February 7, 2012 at 14:24 | Permalink

      jag älska magdalena

  2. Testeclese
    Posted January 25, 2012 at 09:48 | Permalink

    Can you kill all games that involve just bots? There are multiple games that huge maps and have been going for hundreds or even thousands of rounds that are just bots. I am sure they are eating up CPU time, RAM, and even database space that don’t need to be running.

  3. Testeclese
    Posted January 25, 2012 at 09:50 | Permalink

    many like this one.

    http://www.weewar.com/game/313248, Large map, 4 bots, thousands of units

  4. Testeclese
    Posted January 25, 2012 at 09:51 | Permalink

    and this one

    http://www.weewar.com/game/327829

  5. Shulgin
    Posted February 6, 2012 at 13:05 | Permalink

    weewar down again?

    • Wolfman
      Posted February 6, 2012 at 14:44 | Permalink

      Yes, looks like WW is down…This morning (around 10AM GMT) it was slow

  6. thuldai
    Posted February 6, 2012 at 14:43 | Permalink

    Yeah, wondering myself. Needed to get those tournament turns done, and oh so little time. Glad I’m not the only one with problems, thought it might be my internet.

  7. thuldai
    Posted February 6, 2012 at 15:01 | Permalink

    Maybe spadequack finally tried to erase those bot/Zapp games. With unintended consequences. Maybe not…

    • thuldai
      Posted February 6, 2012 at 20:46 | Permalink

      Now it worked for a while, although slow and I would get the “session_expired” screen every few moves or whenever looking at the chat or forum for more than a few tens of seconds. Didn’t seem to make a difference if I went to the home screen, logged out and back in, or just clicked on any link; it always just kicked me back out again.

      • thuldai
        Posted February 6, 2012 at 20:47 | Permalink

        Oh yeah, and right now, it doesn’t load at all.

      • thuldai
        Posted February 6, 2012 at 20:49 | Permalink

        And now finally the “gears being oiled” message.

      • Wolfman
        Posted February 6, 2012 at 20:51 | Permalink

        Same here and now is dead…

      • thuldai
        Posted February 6, 2012 at 20:53 | Permalink

        And now it all (seems to) works again. And now I’ll shut up.

  8. Posted February 7, 2012 at 02:03 | Permalink

    It looks to be down again!

  9. Ryan
    Posted February 7, 2012 at 09:28 | Permalink

    Sorry folks. I’m working on getting Weewar back up and running now.

  10. Ryan
    Posted February 7, 2012 at 09:36 | Permalink

    It’s a problem that only EA can solve; I can’t do it on my end. So Weewar won’t be back up at least until morning in California (UTC-8). Sorry for the downtime, everyone.

    • Maximus
      Posted February 7, 2012 at 11:33 | Permalink

      Thanks for letting us know, Ryan!


Post a Comment

Required fields are marked *
*
*

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 77 other followers

%d bloggers like this: